Blije gezichten tijdens FC Utrecht Bingo in Stadion Galgenwaard

27 mei 2021

Op tweede pinksterdag ontving FC Utrecht twee bijzondere groepen voor de enige echte FC Utrecht Bingo. Dit keer op wel een heel bijzondere locatie: namelijk op het heilige gras van Stadion Galgenwaard. Onder het genot van een hapje en een drankje speelden ze daar, onder leiding van Koos van Tamelen, de FC Utrecht Bingo voor mooie prijzen.

Van 15.30 uur tot 17.30 uur werd deze bingo georganiseerd voor alle families die het afgelopen seizoen een plekje in de Charitybox zouden hebben. Deze gezinnen hebben een zware periode achter de rug of hebben bijvoorbeeld een laatste wens: nog één keer naar Stadion Galgenwaard. Door een jaar zonder publiek heeft FC Utrecht deze wensen en verzoeken niet kunnen vervullen. Daarom is er afgelopen maandag op het veld de FC Utrecht Bingo georganiseerd. Toch nog een mooi moment, met z'n allen in het stadion! De reacties waren dan ook super enthousiast, de mensen vonden het fantastisch om weer in Stadion Galgenwaard te zijn. Natuurlijk ging iedereen naar huis met een mooie prijs, een leuke goodiebag gevuld met FC Utrecht-artikelen. Een dag om nooit meer te vergeten.

Om 18.00 uur kwamen de seizoenkaarthouders van de Minder Valide Tribune naar het stadion om de FC Utrecht Bingo, ook weer onder leiding van Koos van Tamelen, te spelen. De supporters van de Rolstoel- en Blindentribune hebben de magie van Stadion Galgenwaard lange tijd moeten missen en dit was voor hun een moment van 'puur geluk', zoals een seizoenkaarthouder dat mooi omschreef. Na even bij te hebben gekletst was het tijd om plaats te nemen onder de rood-witte tentjes en kon de FC Utrecht Bingo van start gaan. Ook hier zijn mooie prijzen gewonnen en ging iedereen naar huis met een goed gevulde goodiebag.

Al met al een geslaagde dag met veel gezelligheid, plezier en geluksmomentjes.