3.000 toeschouwers welkom bij FC Utrecht – FC Groningen

17 mei 2021

Halve finale van play-offs om Europees voetbal begint woensdag om 18.45 uur.

Witte rook: er zijn 3.000 toeschouwers welkom bij FC Utrecht – FC Groningen! Iedereen die de halve finale van de play-offs om Europees voetbal woensdag in Stadion Galgenwaard bezoekt, moet in het bezit zijn van een geldig wedstrijdticket en een negatieve coronatest. Hoe een en ander precies in zijn werk gaat, lees je in dit bericht.

Alle bezoekers van de wedstrijd dienen, naast hun wedstrijdticket, een negatieve coronatest te kunnen laten zien bij het betreden van het stadion. Dit bewijs dien je te verkrijgen door middel van een sneltest via testenvoortoegang.nl. Deze sneltest dient maximaal 40 uur voorafgaand aan het einde van de wedstrijd uitgevoerd te zijn. Via deze link vind je een stappenplan waarin precies staat beschreven welke stappen je moet ondernemen om een negatief testbewijs mee te kunnen nemen naar de wedstrijd.

Er kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden op het testbeleid voor mensen die gevaccineerd zijn, of reeds corona hebben gehad. Iedereen dient een QR-code te kunnen laten zien bij betreden van het stadion.

UPDATE: Vanaf morgenochtend (dinsdag) is er een extra teststraat van testenvoortoegang.nl geopend in Stadion Galgenwaard. Een tijdslot hiervoor is per heden in te plannen. 

Seizoenkaarthouders
Uiteraard wil FC Utrecht eerst de Seizoenkaarthouders die nog geen wedstrijd hebben bezocht dit seizoen de kans bieden om de match van woensdag te bezoeken. Daarom heeft Groep Rood de eerste mogelijkheid op het claimen van een ticket voor deze wedstrijd, en kan deze groep reeds hun ticket claimen. Ook Gouden Seizoenkaarthouders uit Groep Wit hebben nu ook de mogelijkheid om tegelijkertijd met Groep Rood tickets te bestellen. De Gouden Seizoenkaarthouders hebben namelijk, zoals bij aankoop van de kaart gecommuniceerd, het extra recht op het bijwonen van thuiswedstrijden van de play-offs, mits dat coronatechnisch is toegestaan.

Tot en met 19.00 uur zijn de tickets voor Groep Rood en Gouden Seizoenkaarthouders gereserveerd. Mochten er na die tijd nog tickets beschikbaar zijn, dan krijgen supporters die behoren tot Groep Wit vanaf dan ook de kans om een ticket te claimen. Alle Seizoenkaarthouders hebben een e-mail ontvangen met daarin meer informatie over het claimen van een ticket.

Meer informatie voor seizoenkaarthouders is te vinden via onderstaande button.

SCOOR HIER JE TICKET

Business Club Leden
Business Club Leden van FC Utrecht krijgen meer informatie over de tickets via e-mail, de Business app en via de online kanalen van FC Utrecht Business.

Vragen?
Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen? Je kunt ze stellen aan Afdeling Ticketing van FC Utrecht. Die afdeling is vanaf bereikbaar via ticketing@fcutrecht.nl.