Veel online doelpunten en plezier tijdens eerste Jonge Garde-activiteit

12 maart 2021

Leden van Jonge Garde genieten van FIFA21-toernooi en potjes tegen de eSporters van FC Utrecht.

Een potje FIFA21 spelen tegen de eSporters van FC Utrecht én het in een toernooivorm opnemen tegen andere leden van de Jonge Garde. Woensdagavond was het zover: de eerste activiteit voor de leden van FC Utrecht’s Jonge Garde.

De Jonge Garde bestaat sinds dit seizoen en is er voor supporters van FC Utrecht tussen de 13 en 16 jaar oud. Het is een jongerenclub voor supporters met een rood-wit hart.

Het regende woensdagavond doelpunten bij de FIFA21-wedstrijden die de leden van de Jonge Garde speelden. Na spannende voorrondes werd de finale uiteindelijk gespeeld door Milan en Philppe. Philippe kroonde zich, na een bloedstollend spannende partij die werd beslist door een Golden Goal, tot de winnaar van het toernooi.

Naast het Jonge Garde-toernooi was er voor de leden van de jongerenclub van FC Utrecht ook de felbegeerde mogelijkheid om één van de eSporters van de club uit te dagen voor een potje FIFA21. Jaey Daalhuisen, Melvin Boere en Christiaan van der Mark moesten tijdens deze beat the pro-activiteit flink aan de bak.

Ben jij tussen de 13 en 16 jaar oud en helemaal gek op FC Utrecht? Dan is de Jonge Garde dé jongerenclub voor jou! Schrijf je in via DEZE PAGINA en neem de volgende keer ook deel aan een super toffe activiteit!