T-Mobile lanceert FC Utrecht Business Deal

18 maart 2021

Aantrekkelijk aanbod mobiele telefonie.

Als trotse hoofdsponsor van FC Utrecht heeft T-Mobile Nederland een aantrekkelijke deal klaarstaan voor bedrijven in de regio die de club een warm hart toedragen: de FC Utrecht Business Deal.

Aantrekkelijk aanbod
Bedrijven die hun mobiele telefonie oversluiten naar de telecomprovider, stappen niet alleen over naar het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland, er is meer:

  • Geen aansluitkosten;
  • Gratis FC Utrecht-jubileumshirt (met bedrukking) voor de eerste 25 abonnementen die u oversluit;
  • FC Utrecht ontvangt een bijdrage voor ieder abonnement dat wordt overgesloten.

Erik Breedveld, met zijn bedrijf The Power Community Business Club Lid van FC Utrecht, maakte als eerste gebruik van de FC Utrecht Business Deal: ‘Mooi dat hoofdsponsor T-Mobile zich op deze manier ook richting de zakelijke supporters profileert. Overstappen was een win-win situatie: ik kon een aantrekkelijke deal sluiten en steunde daarbij ook nog eens FC Utrecht!’ Breedveld ontving het jubileumshirt uit handen van Martijn Teekens, Directeur Business to Business Sales van T-Mobile en Joost Broerse , Partnerships Director bij FC Utrecht.

’Samenwerking met ondernemend Utrecht opzoeken’
‘Als Hoofdsponsor van FC Utrecht zoeken wij de samenwerking op met ondernemend Utrecht en zorgen wij voor de allerbeste deals", aldus Martijn Teekens, Sales Director B2B van T-Mobile Ondernemen. "Deze FC Utrecht Business Deal is daar een goed voorbeeld van. FC Utrecht en T-Mobile trekken echt samen op in deze actie. En voor elke nieuwe zakelijk klant die we aansluiten op ons bekroonde mobiele netwerk ontvangt FC Utrecht een mooie financiële bijdrage. Na het succes binnen de Business Club van FC Utrecht, maken we de Business Deal nu beschikbaar voor alle ondernemers die FC Utrecht een warm hart toedragen.’

‘Fantastisch dat T-Mobile zich via deze FC Utrecht Business Deal profileert richting onze zakelijke achterban en bedrijven die onze club een warm hart toedragen’, zegt Joost Broerse, Partnerships Director bij FC Utrecht. ‘De eerste Business Club Leden zijn reeds overgestapt naar T-Mobile en meerdere bedrijven hebben een aantrekkelijk aanbod liggen! Wij werken binnen deze actie natuurlijk nauw samen met onze hoofdsponsor om ondernemend Utrecht over te laten stappen naar het meest bekroonde netwerk van Nederland.’

FC Utrecht Business Deal
Bent u benieuwd naar het aanbod dat T-Mobile u kan doen? Laat dan uw gegevens achter op onderstaande pagina en er wordt zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met u opgenomen.

GEGEVENS ACHTERLATEN