Doneer een Trukendoos en win!

11 maart 2021

FC Utrecht en IT4Kids zetten zich in om kinderen in beweging te krijgen.

De Trukendoos, het tastbare resultaat van een samenwerking tussen FC Utrecht en maatschappelijk partner IT4Kids, is voor kwetsbare kinderen die in de provincie Utrecht opgroeien in een gezin dat onder de armoedegrens leeft. Sporten is voor deze ruim 19.000 kinderen niet vanzelfsprekend.​

Het doel van de Trukendoos is om deze kinderen in beweging te krijgen, waarbij de jeugdspelers van FC Utrecht fungeren als een rolmodel. De spelers van de Academie hebben de voetbaltrucs, die in de Trukendoos zitten, bedacht én trekken eropuit in hun eigen wijk op zoek naar een nieuw vriendje of vriendinnetje.

De Trukendoos, waarin onder meer een voetbal, voetbaltrucs en FC Utrecht-extraatjes zitten, is opgezet en uitgevoerd in nauwe samenwerking met maatschappelijk partner IT4Kids en de FC Utrecht Academie.

Groot of klein, elke bijdrage helpt ons om ervoor te zorgen dat elk kind het plezier van sporten kan ervaren. Onder de donateurs verloten we ook mooie prijzen, zoals een gesigneerd wedstrijdshirt van FC Utrecht.

Voor meer informatie en doneren: KLIK HIER.