Alleen maar winnaars bij FC Utrecht Bingo in Houten

18 maart 2021

Ouderen genieten met volle teugen van bingomiddag in Warande de Loericker Stee.

Bij de eerste FC Utrecht Bingo die sinds lange tijd kon worden georganiseerd, waren er eigenlijk alleen maar winnaars. Immers: voor de ouderen in Warande de Loericker Stee in Houten was de door oud-speler van FC Utrecht Koos van Tamelen gepresenteerde bingomiddag het uitje waar ze al zo lang naar hadden uitgekeken.

Zo’n dertig ouderen namen deel aan de eerste FC Utrecht Bingo van dit kalenderjaar. Zij vielen volop in de prijzen. Naast FC Utrecht-artikelen werden er ook prijzen van partners verdeeld, zoals een Sissel® handtrainer Gel en Bookseat van Vegro, sjaals van John West en heerlijke Ice Coffee blikjes van Douwe Egberts.

Voorafgaand aan de eerste fysieke FC Utrecht Bingo van 2021 organiseerde FC Utrecht de afgelopen weken ook al online bingo’s voor de inwoners van verzorgingstehuis Open Vensters Ameide, in samenwerking met Zederik in Beweging, en voor de inwoners en omwonende ouderen van Hof van Batenstein in samenwerking met Welzijn Vianen. Ook die bingo’s gingen de boeken in als een groot succes.

De komende tijd staan er zowel online als fysiek weer de nodige FC Utrecht Bingo’s op de rol. De club uit de Domstad wil door het organiseren van deze activiteiten bijdragen aan het faciliteren van gezellige bijeenkomsten voor ouderen in de provincie Utrecht, waarbij het leggen van verbinding en het tegengaan van eenzaamheid vooropstaan.