"Wederom een heel nuttige wedstrijd, tegen een sterke tegenstander", aldus trainer Kevin van Veen na afloop van de oefenwedstrijd op Papendal tegen Vitesse O16, ".
De eerste helft hadden wij het betere van het spel, na rust werden de ruimtes te groot en was Vitesse de bovenliggende partij". De 1-1 uitslag deed dan ook recht aan de woorden van de trainer, die ook nu alle spelers voldoende speeltijd gunde. Utrecht begon sterk en op een tiental minuten na, domineerden de Domstedelingen in de eerste helft. Dit leverde een aantal prima kansen op, maar leidde slechts tot één doelpunt: spits Tijn den Boggende kopte een mooie voorzet van Timo Jansen binnen. De tweede helft leverde Utrecht geen kansen meer op, Utrecht was de bal in de opbouw vaak al heel snel kwijt en verloor de meeste persoonlijke duels. Vitesse telde een tweetal goede kansen, waarvan er eentje werd benut.
Volgende week een nieuwe mijlpaal na de lock-down: de eerste wedstrijd thuis, om 12.00 is FC Volendam O16 de tegenstander en daarnaast is er mogelijk weer publiek welkom.