Expositie over FC Utrecht in Het Utrechts Archief

30 juni 2021

‘FC Utrecht – Vanuit het hart’ vanaf donderdag 1 juli te bezoeken.

Vanaf donderdag 1 juli te bezoeken in Het Utrechts Archief: de expositie 'FC Utrecht – Vanuit het hart'. Aan de hand van relikwieën, video’s, foto’s en geschreven verhalen wordt de bezoeker meegenomen door de rijke historie van FC Utrecht, dat in 2020 precies 50 jaar bestond. De expositie in Het Utrechts Archief, die loopt tot eind december, geldt als de afsluitende activiteit van het jubileumjaar van de profclub uit de Domstad.

Wie ‘FC Utrecht – Vanuit het hart’ bezoekt kan de mooiste en meest bijzondere momenten in de geschiedenis van de club herbeleven. De club laat in het pand aan de Hamburgerstraat in Utrecht bovendien vanuit het hart zien wat ze zoal doet op maatschappelijk vlak.

Een bezoek brengen aan de tentoonstelling over FC Utrecht kost 2,50 euro en is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar, voor studenten en op vertoon van een Museumkaart of U-pas. De tentoonstelling is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.30 tot 17.00 uur.

Meer informatie over het reserveren van tickets, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van de expositie bij Het Utrechts Archief is te vinden op DE WEBSITE van Het Utrechts Archief.