Eerste training van nieuwe seizoen zit erop

23 juni 2021

Selectie van FC Utrecht officieel begonnen aan jaargang 2021/2022.

De eerste training van het nieuwe seizoen zit er voor FC Utrecht’s eerste elftal op. De ploeg van Hoofdtrainer René Hake werkte vanmorgen (woensdag) op Sportcomplex Zoudenbalch achter gesloten deuren de eerste oefensessie van de jaargang 2021/2022 af.

Aan de training namen onder anderen de afgelopen seizoen aan respectievelijk ADO Den Haag en NAC Breda verhuurde Jonas Arweiler en Nick Venema deel, en ook waren onder anderen Christopher Mamengi en Sylian Mokono van de partij. Zij kampten in de laatste fase van het voorbije seizoen nog met blessures.

Er was één nieuw gezicht te zien op het trainingsveld aan de Koningsweg: dat van Quinten Timber. De verdediger, geboren en getogen in de Domstad, is transfervrij overgekomen van Ajax. Een andere nieuwkomer, Anastasios Douvikas, maakte nog niet zijn entree op het trainingsveld. De spits was in het tussenseizoen met de nationale ploeg van Griekenland op pad en sluit derhalve wat later aan bij de trainingen.

Hoewel de training vanwege coronamaatregelen nog niet voor publiek toegankelijk was, keken er wel honderden supporters mee; zij schakelden in op de door FC Utrecht verzorgde livestream op Facebook.

Binnenkort staan er voor FC Utrecht ook de nodige vriendschappelijke wedstrijden op de rol. Daarover volgt binnen afzienbare tijd meer informatie.