XXL Nutrition nieuwe Sports Nutrition Supplier FC Utrecht

02 juli 2021

'Goede voeding en de juiste supplementen voor spelers van groot belang om maximaal te kunnen presteren.'

Het Nederlandse XXL Nutrition is met ingang van dit seizoen Sports Nutrition Supplier van FC Utrecht. Het merk, gevestigd in het Brabantse Deurne, heeft zich voor minimaal één seizoen verbonden aan de Domstedelingen.

Maximaal presteren, optimaal herstellen
XXL Nutrition levert sportvoedingsupplementen en sportdranken voor het eerste elftal, Jong FC Utrecht en de jeugdopleiding van de club. "Wij als performance staf van FC Utrecht zijn heel blij dat we een partnership hebben gesloten met XXL Nutrition", geeft Jeroen Peters, Manager Performance van FC Utrecht, aan. "Goede voeding en de juiste supplementen zijn voor spelers van groot belang om maximaal te kunnen presteren en hierna optimaal te herstellen. Juist op dat vlak onderscheidt XXL Nutrition zich samen met het door hun ontwikkelde label Xone® met al hun hoogwaardige producten."

'Perfecte match'
René van der Zel, CEO & Founder van XXL Nutrition over het partnerschap: "De samenwerking met FC Utrecht is voor ons de perfecte match. Beiden zitten we vol passie en ambitie en hebben we professionaliteit hoog in het vaandel staan. Onze manier van handelen is echter altijd vanuit het hart!"

"De gesprekken met XXL Nutrition en hun ondernemersdrang voelden vanaf het eerste moment goed", aldus Tommie van Alphen, Partnership Manager bij FC Utrecht. "Uit alles bleek dat het leveren van de beste kwaliteitsproducten altijd voorop staat en dat is precies waar we bij FC Utrecht naar op zoek waren. Ik kijk uit naar de samenwerking met René en zijn team, waarbinnen we tevens een mooie activatie op gaan zetten richting de achterban van de club!"

Over XXL Nutrition
XXL Nutrition staat al jaren bekend om het grote aanbod supplementen. Daarbij hebben kwaliteit en innovatie de hoogste prioriteit. Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt voor de producten van XXL Nutrition. Zo is XXL Nutrition een begrip geworden onder zowel professionele als recreatieve sporters. De kersverse Sports Nutrition Partner heeft zich altijd voornamelijk gericht op sporters die fitness of crossfit beoefenen, maar focust zich nu ook steeds meer op andere sporten.