Thuisduels Sparta en Feyenoord: kaartverkoop binnenkort van start

16 juli 2021

Tickets voor wedstrijden op 15 en 29 augustus vanaf woensdag 21 juli verkrijgbaar.

De kaartverkoop voor de Eredivisiewedstrijden FC Utrecht – Sparta Rotterdam (zondag 15 augustus, 14.30 uur) en FC Utrecht – Feyenoord (zondag 29 augustus, 12.15 uur) gaat woensdag van start. Vanaf 10.00 uur zijn er die dag tickets verkrijgbaar voor de eerste twee thuispartijen van de nieuwe jaargang. Welkom thuis!

Je kunt kaarten aanschaffen in de online ticketshop van FC Utrecht en in de Fanshop in Stadion Galgenwaard. Die is van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Bij de duels met Sparta Rotterdam en Feyenoord dienen alle aanwezigen een geldige QR-code van de CoronaCheck-app te kunnen tonen. Daardoor hoeft er in Stadion Galgenwaard geen rekening gehouden te worden met de anderhalve meter afstand. Je bent in het bezit van een geldige QR-code in de CoronaCheck-app als je voldoet aan één van de volgende drie voorwaarden:
-Je bent volledig gevaccineerd;
-Je hebt in de voorliggende 6 maanden een SARS-CoV-2-infectie doorgemaakt en bent hiervan inmiddels hersteld;
-Je hebt een negatieve testuitslag die niet ouder is dan 24 uur via Testen voor Toegang.

Seizoenkaartverkoop
Ook nadat de losse kaartverkoop voor de duels met Sparta Rotterdam en Feyenoord is begonnen, kun je nog altijd een Seizoenkaart aanschaffen. Seizoenkaarthouders uit de jaargangen 2019/2020 en 2020/2021 kunnen daarbij bovendien nog altijd gebruikmaken van het Sint Maartenpact. Heb je je oog laten vallen op een specifieke plek in Stadion Galgenwaard, houd er dan rekening mee dat dit plekkie door de losse kaartverkoop bezet kan zijn voor (één van) de thuisduels met Sparta Rotterdam en Feyenoord.