T-Mobile Innovation Center in Stadion Galgenwaard geopend

02 juli 2021

Hoofdsponsor laat bedrijven kennismaken met diensten en digitalisering van organisaties.

Op de derde verdieping van Stadion Galgenwaard is deze week het T-Mobile Innovation Center officieel geopend. Geïnteresseerde bedrijven maken hier kennis met de diensten van T-Mobile en leren meer over digitalisering en wat T-Mobile Ondernemen voor hun organisatie kan betekenen. Acht consultants staan hier dagelijks klaar om bedrijven mee te nemen in de wereld van T-Mobile.

Telecom bekijken en testen
Telecom is vaak iets ontastbaars en hoe handig is het dan als je aan Business Partners, klanten en prospects je diensten daadwerkelijk kunt laten zien? Dat is exact wat T-Mobile, Hoofdsponsor en Innovatiepartner van FC Utrecht, dacht en waarom het T-Mobile Innovation Center werd gebouwd als ruimte waarin diensten bekeken én getest kunnen worden.

Kennismaken met de diensten van T-Mobile
"In het T-Mobile Innovation Center zijn alle diensten van T-Mobile Ondernemen te zien: een echte magenta mobiele zendmast, een glasvezelverbinding, SIP trunking, IoT-toepassingen en natuurlijk ons FMC portfolio met Broadsoft en Mitel", geeft Hans van den Ham, Business Consultant bij T-Mobile aan. "Naast onze eigen diensten vind je ook nog diensten van onze trouwe partners terug, zodat we die ook aan klanten kunnen laten zien. Een afspraak is zo gemaakt. We proberen een zo high tech mogelijke ervaring te bieden: alles is draadloos en werkt op het 4G en 5G netwerk met touchscreen. Wanneer de bezoeker weggaat begrijpt hij hoe de technologie en de dienst werkt."

T-Mobile Ondernemen
T-Mobile ondernemen helpt bedrijven bij concrete vraagstukken op gebied van connectiviteit. Er wordt samen met bedrijven gekeken naar de toekomst en de rol die connectiviteit hierbij kan spelen. De consultant gaat tijdens een inspirerende brainstorm met de bezoeker aan de slag om te ontdekken welke oplossingen de bedrijfsvoering het beste kan ondersteunen.

Meer weten?
Benieuwd hoe het T-Mobile Innovation Center eruit ziet of geïnteresseerd in een brainstorm over connectiviteit met een consultant van T-Mobile? Bekijk onderstaande video of maak een afspraak.