Sourcy Vitaminwater wordt Partner van FC Utrecht eSports

26 juli 2021

‘Mooi dat Vrumona ook gelooft in de kracht van FC Utrecht eSports.’

De eSporters van FC Utrecht lessen hun dorst tijdens het gamen voortaan met Sourcy Vitaminwater. Het merk van Vrumona, dat Official Supplier Frisdranken is van FC Utrecht en nummer 1 gezondere frisdrankenleverancier, is voor één seizoen een partnership aangegaan met FC Utrecht eSports.

Als onderdeel van de samenwerking met FC Utrecht eSports organiseren FC Utrecht en Vrumona komend seizoen een groot evenement voor jonge supporters en krijgt Sourcy Vitaminwater wekelijkse zichtbaarheid op de online kanalen van FC Utrecht eSports. Het professionele eSports-team maakt sinds 2018 deel uit van de club uit de Domstad, die niet alleen op het grasveld, maar ook op het digitale strijdperk de sportieve strijd aangaat met clubs uit binnen- en buitenland.

“Vrumona heeft als missie ‘Goed en gezond drinken voor Iedereen’. Dagelijks wordt er bij Vrumona hard gewerkt aan het reduceren van calorieën in haar producten”, zegt Jelle Braam, Regional Sales Manager Out of Home van Vrumona. “Daarnaast wordt samen met klanten gekeken naar het stimuleren van gezondere producten, zoals Sourcy Vitaminwater. Sourcy Vitaminwater is gemaakt op basis van koolzuurvrij bronwater met toegevoegde vitaminen en een fruitsmaak, en het bevat geen suiker en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Door de combinatie van bronwater en een lichte fruitsmaak is het lekker verfrissend en goed doordrinkbaar. Doordat Sourcy Vitaminwater geen suiker bevat past het goed in een gezonde levensstijl. Dit product willen we graag onder de aandacht brengen van de jonge FC Utrecht-supporters via FC Utrecht eSports.”

Tommie van Alphen, Partnership Manager bij FC Utrecht, vult aan: “Fitheid en een gezonde leefstijl zijn belangrijke pijlers bij FC Utrecht. Richting onze jonge achterban kunnen we hier via onze eSports-tak in samenwerking met Sourcy Vitaminwater de aandacht op vestigen. Het is mooi dat Vrumona ook gelooft in de kracht van FC Utrecht eSports. Ik ben ervan overtuigd dat we samen impact gaan maken bij deze doelgroep.”

Eén van de professionele eSporters van FC Utrecht is Jaey Daalhuisen. “Gaaf dat Sourcy Vitaminwater er voor kiest om via FC Utrecht eSports te werken aan de bekendheid onder jonge FC Utrecht-supporters en het belang van een gezonde leefstijl”, vertelt hij. “Het belang van een goede gezondheid onder eSporters wordt onderschat en als eSporter van FC Utrecht span ik mij graag in om hier samen met Sourcy Vitaminwater aandacht voor te vragen.”

Over Sourcy Vitaminwater
Sourcy Vitaminwater is dorstlessend, verfrissend, hydraterend. Zonder suiker, maar wel met vitaminen die je lichaam vitaliseren. Dat geeft je een extra boost, het gevoel dat je goed bezig bent. Sterker nog, het voelt zo goed dat je denkt dat je even alles aan kan, om vervolgens weer met beide voetjes op de grond verfrist verder te gaan met waar je mee bezig was. Sourcy Vitaminwater, Dát doet wat met je!