Word een uniek onderdeel van Stadion Galgenwaard

06 januari 2021

Ga naar fcutrecht.nl/grachmuur en scoor je eigen tegel.

Voor en door supporters! Vanaf nu kun jij een uniek onderdeel worden van het mooiste plekkie op aard. Voor €50,- scoor je een eigen tegel in Stadion Galgenwaard en bouw je samen met FC Utrecht mee aan de Grâchmuur. Alle opbrengsten van de Grâchmuur gaan naar een supportersfonds en supporters bepalen aan welke (maatschappelijke) projecten de opbrengst vervolgens besteed wordt.

Iedere tegel is uniek
Op alle grachten in Stadion Galgenwaard zijn de voorbije periode logo's aangebracht met een link naar het heden en verleden van FC Utrecht. Rondom deze logo's kun jij vanaf nu je eigen tegel aanschaffen. Of je nu iemand welkom wil heten in de FC Utrecht-familie, iemand een laatste eer wil bewijzen of wil je, als trouwe supporter, gewoon je eigen tegel in het stadion. Achter iedere tegel zit een uniek verhaal en deze verhalen samen vormen FC Utrecht.

Tweede tegel voor thuis
Wij kunnen begrijpen dat jouw tegel die in Stadion Galgenwaard komt te hangen ook thuis een plekkie dient te krijgen. Vandaar dat het ook mogelijk is om een tweede tegel voor thuis aan te schaffen. Op deze tegel zal het 50-jarige jubileumlogo van FC Utrecht worden toegevoegd. De kosten voor een tweede tegel zijn €15 voor Gouden Seizoenkaarthouders, €20 voor Seizoenkaarthouders en €25 voor FC Utrecht-supporters die niet in het bezit zijn van een Seizoenkaart 2020/2021.

Waar kan ik een tegel aanschaffen?

Op iedere tegel is plek voor een óf twee regels met in totaal 20 tekens per regel. Je kunt een tegel aanschaffen op de volgende tribunes: Bunnikside, Cityside en Zuidtribune. Zodra jouw tegel een plekkie heeft gekregen in Stadion Galgenwaard ontvang je een certificaat en extra informatie over de locatie van jouw tegel, zodat je precies weet waar je jouw tegel kunt vinden op het mooiste plekkie op aard.

Wil jij een uniek onderdeel worden van Stadion Galgenwaard en een unieke tegel aanschaffen? Ga dan naar www.fcutrecht.nl/grachmuur voor alle informatie en de mogelijkheid om een tegel te bestellen.