Edwin La Fleur was op 19 december nog bijzondere gast van FC Utrecht, bij de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Samen met zijn gezin, onder wie zoon Milan - op vrijwillige basis actief bij FC Utrecht Onder 8 - heeft hij de wedstrijd bijgewoond vanuit een skybox. Het werd een speciale, emotionele avond voor eenieder die hierbij betrokken was.

Sinds de start van Edwin la Fleur bij FC Utrecht in 2018 hebben we hem leren kennen als een enorm betrokken en enthousiaste vrijwilliger. Samen met trainer Quinten Dübendorfer was La Fleur verantwoordelijk voor de O9 selectie van FC Utrecht. Als teammanager was La Fleur er áltijd voor het team. Bij wedstrijden, bij toernooien en zelfs bij de trainingen van de ploeg. Vrij recent heeft La Fleur afscheid genomen van het team, vanwege zijn gezondheid.

Een aantal weken geleden heeft La Fleur een podcast opgenomen met Remco Kraak, waar hij onder meer praat over de liefde, zijn gezin, vriendschappen en FC Utrecht. Het werd een gesprek met een lach en een traan. De podcast is hieronder terug te luisteren.

Edwin la Fleur zal enorm gemist worden. We wensen zijn nabestaanden veel sterkte en kracht toe. 

RvanU · Het verhaal van... Edwin la Fleur