Serdar Gözübüyük leidt duel met Sparta Rotterdam

18 januari 2021

KNVB maakt arbitrale teams bekend voor komende wedstrijden in Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

FC Utrecht – Sparta Rotterdam staat zondag onder leiding van Serdar Gözübüyük. In Stadion Galgenwaard assisteren Joost van Zuilen en Rogier Honig hem en is Jesse Rozendal van de partij als vierde official. Dat blijkt uit de aanstellingen van de arbitrale teams voor de komende wedstrijden in het betaalde voetbal, zoals die door de KNVB zojuist (maandag) zijn bekendgemaakt.

De videoscheidsrechter bij het duel tussen de Utrechters en de Rotterdammers is Erwin Blank en zijn assistent is Freek Vandeursen.

Ook voor de uitwedstrijd van woensdag 27 januari tegen AZ is het arbitrale zestal bekend. Dennis Higler leidt het duel in Alkmaar, waar Roy de Nas en Freek Vandeursen de assistent-scheidsrechters zijn. Erwin Blank is in het AFAS Stadion de vierde official en de video-arbitrage is in handen van Martin van den Kerkhof en zijn assistent Mark Janssen.

Voor het Keuken Kampioen Divisie-duel van Jong FC Utrecht aanstaande zondag in Kerkrade tegen Roda JC is Sam Dröge aangesteld als arbiter. Alwin Steeg en Jari de Koning zijn in het Parkstad Limburg Stadion zijn assistenten en Stijn van Zuilichem is daar de vierde official van dienst.