Raymond Huizing tekent eerste profcontract

15 januari 2021

Jong FC Utrecht-speler tekent tot medio 2023.

Middenvelder Raymond Huizing (19) tekende vandaag zijn eerste profcontract bij FC Utrecht. De middenvelder is hierdoor tot medio 2023 verbonden aan de club uit Utrecht. Daarnaast heeft FC Utrecht de optie om het contract met een extra seizoen te verlengen.

Huizing zette op 10-jarige leeftijd zijn eerste stappen op Sportcomplex Zoudenbalch en doorliep van 2011 tot 2020 de jeugdopleiding van FC Utrecht. De 19-jarige middenvelder maakte begin dit seizoen bij Jong FC Utrecht zijn debuut in het betaalde voetbal en heeft inmiddels 12 wedstrijden achter zijn naam staan in de Keuken Kampioen Divisie.

“Raymond is een speler met een geweldige mentaliteit en karakter”, aldus Technisch Directeur Jordy Zuidam. “Hij is een middenvelder die een goede tackle in huis heeft en veel van zijn persoonlijke duels weet te winnen, mede omdat hij fysiek erg sterk is. Hij heeft een enorme drive om zich te ontwikkelen en te slagen bij FC Utrecht. We zijn blij Raymond zijn eerste profcontract aan te kunnen bieden en kijken ernaar uit samen de volgende stappen te maken.”