Nieuwe aanwinst Jong FC Utrecht: Djenairo Daniels

07 januari 2021

Spits (19) komt transfervrij over van PSV.

Djenairo Daniels maakt de overstap van PSV naar FC Utrecht. Vandaag, op zijn 19deverjaardag, tekende Daniels zijn contract in Stadion Galgenwaard, waardoor hij tot medio 2023 verbonden is aan FC Utrecht met een optie op een extra jaargang. De spits komt over van Jong PSV en sluit per direct aan bij Jong FC Utrecht.

De 19-jarige spits begon zijn voetballoopbaan bij Almere City FC, waar hij zes jaar speelde. Daniels maakte in 2018 de overstap naar PSV en is sinds afgelopen zomer doorgeschoven naar Jong PSV. Op 29 augustus 2020 maakte Daniels zijn profdebuut in de Keuken Kampioen Divisie. In de drie wedstrijden die Daniels dit seizoen speelde voor Jong PSV, scoorde hij eenmaal.

“Een atletische en sterke spits”, zo omschrijft Technische Directeur Jordy Zuidam Djenairo Daniels. “Hij heeft een geweldig schot in zijn linkerbeen, werkt hard en is gedisciplineerd. We kennen hem nog van zijn tijd bij Almere, waar hij al op de radar stond van onze scouts. Ik ben blij dat Djenairo nu voor FC Utrecht gaat uitkomen.”