Jeroen Manschot leidt duel met FC Groningen

04 januari 2021

KNVB stelt arbitrale teams aan voor wedstrijden komend voetbalweekend.

De Eredivisiewedstrijd FC Utrecht - FC Groningen wordt zaterdag geleid door Jeroen Manschot. Dat blijkt uit de aanstellingen van de arbitrale teams voor de wedstrijden van het komende voetbalweekend, die zojuist (maandag) door de KNVB zijn bekendgemaakt.

Zaterdag in Stadion Galgenwaard zijn Rob van de Ven en Mark Strijker de assistent-scheidsrechters van dienst. In Utrecht, waar die dag om 21.00 uur wordt afgetrapt, is Stan Teuben van de partij als vierde official. Clay Ruperti is de videoscheidsrechter en zijn assistent is Marco Ribbink.

Een dag eerder komt Jong FC Utrecht in actie. Marc Nagtegaal is vrijdag in Maastricht de leidsman bij het Keuken Kampioen Divisie-duel met MVV. In Limburg zijn Martijn Beijer en Alwin Steeg de assistent-scheidsrechters en is Luc Tissingh de vierde official. De wedstrijd begint om 21.00 uur. 

Volgende week is er een doordeweekse speelronde in de Eredivisie. FC Utrecht neemt het dinsdag op tegen Vitesse. In de GelreDome is Edwin van de Graaf de leidsman. Charles Schaap en Yorick Weterings zijn de assistent-scheidsrechters van dienst. In Arnhem, waar die dag om 18.45 uur wordt afgetrapt, is Laurens Gerrets van de partij als vierde official. Alex Bos is de videoscheidsrechter en zijn assistent is Frank Jansen.