FC Utrecht gaat samenwerken met VVJ

08 februari 2021

Eredivisionist tekent samenwerkingsovereenkomst met Overvechtse club.

FC Utrecht gaat samenwerken met VVJ. FC Utrecht wil een steentje bijdragen aan de ontwikkeling in Overvecht en ziet de samenwerking met VVJ als een onderdeel daarvan.

“We zijn verheugd om te gaan samenwerken met VVJ, een echte Utrechtse club”, zegt Coördinator Scouting en Manager RAC Bas van den Brink van FC Utrecht. “FC Utrecht wordt breed gedragen binnen alle geledingen van VVJ, een club waar talentvolle spelers in de jeugdopleiding actief zijn. Naast de maatschappelijke kant van de samenwerking, is het wat dat betreft ook heel logisch om elkaar op voetbaltechnisch vlak te ondersteunen in de toekomst.”

Als onderdeel van de samenwerking met VVJ gaat FC Utrecht de Overvechtse vereniging onder meer helpen bij het verder ontwikkelen van het jeugdkader.

“Wij als VVJ zijn blij dat FC Utrecht met ons deze samenwerking aan wil gaan. Wij hopen dan ook dat we veel voor elkaar kunnen gaan betekenen in de toekomst”, aldus Jordy Arts van VVJ.

Ook de maatschappelijke tak van FC Utrecht zal met VVJ nauw gaan samenwerken, teneinde in de wijk samen een positieve ontwikkeling te stimuleren.