Vandaag stond de bekerwedstrijd tegen sc Buitenveldert O15 op het programma. Na een paar wedstrijden met een minder resultaat waren de spelers erop gebrand om vandaag met een goed resultaat de winterstop in te gaan.
Sc Buitenveldert O15 zat er direct vanaf de aftrap bovenop. In de 4e minuut was sc Buitenveldert gevaarlijk door slecht uitverdedigen van FC Utrecht O15, keeper Luca Neu voorkwam met een goede redding een tegendoelpunt. Niet veel later werd er weer slecht uitverdedigd door FC Utrecht O15, keeper Luca Neu stond weer zijn mannetje en voorkwam wederom een tegendoelpunt. In de 17e minuut liet FC Utrecht O15 van zich horen. Na een goede aanval kwam de bal bij Melih, zijn schot werd echter geblokt. FC Utrecht O15 kwam nu vaker over middellijn. In de 23e minuut een snelle aanval, goede pass van Shakir op Abderrahman, lobje over de keeper mislukte helaas. In de 33e minuut was het eindelijk raak, een schot van Melih werd gepareerd door de keeper maar in de rebound schoot Abderrahman de bal in de touwen: 1-0. Niet veel later een vlotte aanval van FC Utrecht O15, goede voorzet van Shakir op Melih, deze keer miste Melih niet: 2-0. Net voor de rust werd FC Utrecht O15 nog even gevaarlijk door een corner die net werd naast gekopt door Fredrick Reuter. We gingen de kleedkamers in met een ruststand van 2-0.
FC Utrecht O15 zocht direct na de aftrap de aanval, aanvaller Melih werd hard onderuit gehaald, na een korte blessurebehandeling kon Melih gelukkig verder voetballen. Wissels aan de kant van FC Utrecht: Luuk van Hamersveld en Melih Junuzov maakten plaats voor Pascal van Leerdam en Jaygo van Ommeren. In de 52e minuut scoorde Shakir Gondorf de 3-0 op aangeven van Kristoffel van Eldik. Iets later werd een aanval van FC Utrecht O15 verwerkt tot een corner. Shakir Gondorf kopte de bal via een verdediger naast. In de 60e minuut wisselde trainer Brian Groeneweg en mocht Sydney Turner voor Raynell Blanker het veld in. In de 61e minuut trok de scheidsrechter een gele kaart voor een speler van sc Buitenveldert O15 na een overtreding op FC Utrecht O15 speler Viggo Planttinga. Sc Buitenveldert O15 kwam nauwelijks nog over de middellijn, FC Utrecht O15 iwas veelvuldig op de speelhelft van de tegenstander te vinden door goed spel. In de 64e minuut scoorde Invaller Jaygo van Ommeren - die erg goed was ingevallen - de 4-0 op aangeven van Abderrahman.  Sc Buitenveldert O15 kreeg nog een corner die eenvoudig gepakt werd door de vandaag uitstekende keeper Luca Neu. Wissels in de 68e minuut: keeper Cas Hoogendoorn, Senna van Kooten en Djalil el Makrini kwamen erin voor Luca Neu, Andres Verstoep en Abderrahman. In de 68e minuut een vlotte aanval van FC Utrecht O15, voorzet Jaygo van Ommeren op Shakir Gondorf: 5-0. In de 72e minuut kreeg sc Buitenveldert O15 een penalty, deze werd goed benut: 5-1. Vanaf nu was het echt eenrichtingsverkeer en FC Utrecht O15 vergrootte de score in de 73e minuut: 6-1  Invaller Djalil el Makrini, assist Jaygo van Ommeren. 75e Minuut 7-1 Shakir Gondorf, assist Jaygo vam Ommeren. 76e Minuut 8-1, wederom Shakir Gondorf, assist Jaygo van Ommeren. 78e Minuut 9-1 Djalil el Makrini op aangeven van Jaygo van Ommeren.
Eindstand 9-1, een leuke wedstrijd met veel doelpunten. Een loepzuivere hattrick voor Shakir Gondorf.
Namens de spelers en staf van FC Utrecht O15 willen wij iedereen fijne Feestdagen en gezond 2022 toewensen!
Lees onder het fotoalbum van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend en bekijk de foto's van de thuiswedstrijden!