Verrassing: Nieuwe fiets voor trouwe supporter Martin van de Pol

01 december 2021

Op maat gemaakte stalen ros, bekostigd vanuit Supportersfonds en door SV FC Utrecht, uitgereikt aan medeoprichter SupportersVereniging.

Een verrassing voor trouwe FC Utrecht-supporter Martin van de Pol: uit handen van Robert Junier en Teun den Hartog ontving hij vandaag, namens FC Utrecht en SupportersVereniging FC Utrecht, een nieuwe en op maat gemaakte fiets. Hiermee kan de Utrechter weer jarenlang vooruit en het ritje naar zijn geliefde Stadion Galgenwaard weer zonder problemen maken.

Van de Pol, een prominente aanhanger van FC Utrecht en medeoprichter van SupportersVereniging FC Utrecht, raakte door ziekte zijn onderbeen kwijt. Een op maat gemaakte fiets stond hoog op zijn wensenlijst en die is er nu, dankzij gelden uit het Supportersfonds en een financiële bijdrage van SV FC Utrecht.

De realisatie van de wens van Van de Pol is zodoende mede mogelijk gemaakt door alle supporters van FC Utrecht die één of meerdere tegels in de Grâchmuur hebben besteld. De opbrengsten van het Grâchmuur-project gaan namelijk volledig naar het Supportersfonds.

Heb jij een (maatschappelijk) initiatief voor medesupporters, waar jij graag een financiële bijdrage voor zou willen zien vanuit het Supportersfonds? E-mail dan je initiatief naar supporterszaken@fcutrecht.nl.

Lees HIER meer over de Grâchmuur, bestel jouw eigen tegel(s) en draag bij aan het Supportersfonds