Goede gesprekken, gezelligheid en… Bingo!

10 december 2021

Ruim 60 leden van FC Utrecht Business Club genieten in Stadion Galgenwaard van kerstbingo.

Ruim 60 leden van de FC Utrecht Business Club uit de 't Wed & Waard Lounge hebben deze week genoten van de FC Utrecht Business Kerstbingo in Stadion Galgenwaard. Daar, uiteraard met inachtneming van alle coronamaatregelen, voerden zij in een informele setting goede gesprekken met elkaar, werd er genoten van een natje en een droogje en viel menigeen in de prijzen. Bingo!

“Ik kijk terug op een leuke en goed georganiseerde middag in Stadion Galgenwaard, waarbij we plezier hebben kunnen combineren met het voeren van goede gesprekken”, vertelde Anko Haan, Accountmanager van WS Media Groep. “Het was een geslaagde Kerstbingo. Volgend jaar weer!”

De Kerstbingo werd gepresenteerd door René Vermeend en Gert Kruys. Samen kregen zij de lachers op hun hand. “Het was een zeer geslaagd event”, aldus Commercieel Ambassadeur Kruys van FC Utrecht. “Het was fijn om de Kerstbingo fysiek te laten plaatsvinden, uiteraard volgens de huidige maatregelen. We hebben prachtige prijzen mogen weggeven, met dank aan de partners die prijzen beschikbaar hebben gesteld. De ruim 60 aanwezige sponsoren hebben het erg naar hun zin gehad. Op naar veel mooie evenementen in de toekomst.”

Zo staan in januari bijvoorbeeld weer Netwerkontbijten op de rol. Er zijn daarvoor nog enkele plekken beschikbaar. Neem voor meer informatie hierover contact op met FC Utrecht Business via business@fcutrecht.nl.