Nieuwe Partner eSports: Goflex sluit aan

04 augustus 2021

'We zien allebei de potentie in de doelgroep en de mogelijkheden van eSports.'

Goflex is in elk geval in het seizoen 2021/2022 Partner van FC Utrecht eSports. Het opleidingsbedrijf in de techniek wil bij de specifieke doelgroep die de Utrechtse professionele eSports-equipe bereikt onder meer de mogelijkheden voor leren en werken in de technische sector onder de aandacht brengen.

Naast een in Schiedam gevestigd hoofdkantoor heeft Goflex zeven eigen trainingscentra door heel Nederland. De Partner van FC Utrecht eSports leidt in samenwerking met het ROC en opdrachtgevers jongeren op voor een toekomstige carrière in de technische richting. Juist die jonge doelgroep kan via het eSports-team van de Domstedelingen uitstekend bereikt worden.

Als onderdeel van het partnership tussen Goflex en FC Utrecht eSports wordt een maandelijks terugkerende rubriek ontwikkeld voor de mediakanalen van de eSports-ploeg. Daarin zal de nadruk liggen op technische skills. Ook gaat FC Utrecht met Goflex jongeren samenbrengen in Stadion Galgenwaard voor het bijwonen van een wedstrijd van FC Utrecht en het spelen van de mateloos populaire voetbalgame FIFA.

“FC Utrecht koppelt prestaties aan optimale training met de beste faciliteiten, Goflex doet hetzelfde”, legt directeur van Goflex Peter van Winssen uit. “Een prachtige reden om deze ambitieuze club te steunen. FC Utrecht onderscheidt zich daarnaast door Goflex als eSports-partner te ondersteunen in haar eigen doelstelling. Een win-win situatie in mijn ogen.”

Tommie van Alphen, Partnership Manager van FC Utrecht, vult aan: “Dat we een partnership hebben gesloten met Goflex vervult mij met trots. Goflex ziet net als FC Utrecht de potentie in de doelgroep en de mogelijkheden van eSports, en ik ben ervan overtuigd dat we Goflex kunnen helpen hun doelstellingen te bereiken.”

Over Goflex
Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek. Bij Goflex worden de grootste technische talenten opgeleid tot vakman of technicus, via een uitgekiend programma van school, praktijktraining en training on the job. Werken, geld verdienen en tegelijkertijd een prachtig vak leren; het leidt tot een levenslange baangarantie.