Leden FC Utrecht Business Club trappen zakelijk seizoen af

28 augustus 2021

FC Utrecht trapte het Eredivisieseizoen al eerder af, maar afgelopen dinsdag vond ook de officiële kick-off plaats van het zakelijk seizoen 2021/2022. Méér dan 350 leden van de FC Utrecht Business Club waren in een zonovergoten Stadion Galgenwaard bij elkaar voor de presentatie van de selectie van de FC en een aansluitende BBQ.

Spelerspresentatie
Vanaf de Business Tribune van Stadion Galgenwaard zagen de honderden Business Club Leden de selectie gepresenteerd worden die onder leiding van René Hake dit seizoen namens de FC hoge ogen hoopt te gooien. Ambassadeur Gert Kruys stelde samen met René van den Berg (RTV Utrecht) en FC Utrecht-speler Urby Emanuelson de spelers en technische staf voor aan het zakelijk netwerk. Emanuelson: "Wij als spelersgroep zijn blij dat de Business Club Leden er vandaag in groten getale waren en ook dit seizoen de club en de ploeg steunen."

BBQ
Ook aan de inwendige mens werd gedacht. Onder het genot van een uitgebreide BBQ was het voor vele Business Club Leden een warm weerzien met elkaar en voor anderen zelfs een eerste kennismaking met de FC Utrecht Business Club. De afgelopen anderhalf jaar vonden Business Events veelal online plaats. "We zijn enorm dankbaar dat leden van FC Utrecht Business in grote getalen trouw zijn gebleven aan de clubD, aldus René Vermeend, Teamlead Hospitality bij FC Utrecht Business. "Het doet goed om iedereen nu weer te mogen verwelkomen in Stadion Galgenwaard en het enthousiasme op zowel zakelijk als sportief gebied te voelen."

Ook Thijs Baas, Sales Manager bij Logistiek Partner DHL, was blij om eindelijk weer fysiek bij een Business Event aanwezig te kunnen zijn. "FC Utrecht is een hechte club. Dat merken wij in de wijze waarop we met de club invulling geven aan ons partnership. De Business BBQ is daar ook een perfect voorbeeld van: Partners én Business Club Leden van alle gradaties kwamen bij elkaar en er worden geen gradaties tussen de grote en kleine partijen gemaakt!"

FC Utrecht dankt T-Mobile, Napoleon Grills, Bud en Maison van den Boer voor hun bijdrage aan de FC Utrecht Business BBQ.

Alle aanwezigen bij de FC Utrecht Business BBQ dienden bij het betreden van het stadion een bewijs van vaccinatie of negatieve coronatest te laten zien.