Hake: ‘Mooie krachtmeting voor ons’

27 augustus 2021

Hoofdtrainer René Hake over het treffen met Feyenoord.

Na het 0-0 gelijkspel tegen FC Groningen neemt FC Utrecht het aankomende zondag op tegen de koploper van de Eredivisie. Om 12.15 uur wordt er in Stadion Galgenwaard afgetrapt voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Vandaag blikt Hoofdtrainer René Hake vooruit op het treffen met de Rotterdammers.

“Ja zeker!”, reageert Hoofdtrainer René Hake enthousiast op de vraag of hij zin heeft om het in een vol Stadion Galgenwaard tegen Feyenoord op te nemen. “Het is een goede affiche, FC Utrecht - Feyenoord. Het wordt een goede wedstrijd en voor ons een mooie krachtmeting weer om te kijken of we, in een goed gevuld Stadion Galgenwaard, onszelf van de goede kant kunnen laten zien. Dus daar hebben we zin in.”

Qua fitheid gaat het de goede kant op met de selectie van Hake. “Mimoun Mahi en Sander van de Streek doen weer grote delen mee met de training. Daar hebben ze deze week goede stappen in gezet, dus daar zijn we heel blij mee. Daarnaast moet Remco Balk nog passen, die is nog niet zo ver dat hij weer kan meetrainen. En natuurlijk de jongens die er langdurig uit zijn, maar die namen zijn bekend.”

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing.