Hake: 'Kijken uit naar wisselwerking met publiek'

13 augustus 2021

Hoofdtrainer René Hake over de start van de competitie.

Ein-de-lijk gaat het nieuwe Eredivisieseizoen beginnen. Voor FC Utrecht start de competitie met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. In Stadion Galgenwaard worden de Domstedelingen gesteund door 16.000 supporters. Op het nieuwe FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht blikken we vooruit met Hoofdtrainer René Hake.

“Ja ik heb er zeker zin in”, begint René Hake zijn antwoord op de vraag of hij zin heeft in het nieuwe voetbalseizoen. “De voorbereiding is lang genoeg geweest en we kijken ernaar uit om weer voor het ‘eggie’ te spelen.”

Stadion Galgenwaard zal aankomende zondag gevuld zijn met 16.000 supporters. Dat doet de ploeg van Hake enorm goed. “We kijken ernaar uit, naar die wisselwerking. Het is voor iedereen lang geleden dat we met zoveel mensen op de tribune hebben kunnen spelen. Eind vorig seizoen was er al sprake van dat mensen weer in het stadion mochten komen, gelukkig is dat aantal nu meer geworden. We gaan er vanuit dat de supporters er zin in hebben en wij moeten ervoor zorgen dat we de goede wisselwerking met het publiek krijgen.”

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing.