FC Utrecht spart donderdag met Cercle Brugge

30 augustus 2021

Tickets voor oefenduel met Belgische ploeg online en in Fanshop verkrijgbaar.

FC Utrecht speelt donderdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Cercle Brugge. Het duel met de ploeg uit de hoogste divisie van België begint in Stadion Galgenwaard die dag om 14.00 uur. Tickets voor het oefenduel zijn online en in de Fanshop verkrijgbaar.

Gouden Seizoenkaarthouders kunnen online gratis een ticket bestellen. Let op: je Gouden Seizoenkaart is géén entreebewijs die dag; dat is het kaartje dat je als Gouden Seizoenkaarthouder kosteloos kunt bestellen.

Wie geen Gouden Seizoenkaart van FC Utrecht heeft, kan á 5 euro een kaart aanschaffen, online of in de Fanshop.

De Noordtribune van Stadion Galgenwaard is geopend voor de oefenpartij tegen Cercle Brugge. Het stadion gaat donderdag om 13.00 uur open. In de promenades van de Noordtribune zijn cateringpunten geopend.

Voor het bezoeken van FC Utrecht – Cercle Brugge dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs. Dat laatste kan in de vorm van een vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na volledige vaccinatie), een herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een negatieve testuitslag, via Testen voor Toegang, van niet meer dan 24 uur oud.

Een coronatoegangsbewijs kun je aanmaken via de CoronaCheckApp of www.coronacheck.nl. Voor supporters tot en met 12 jaar volstaat een wedstrijdticket om toegang te krijgen tot Stadion Galgenwaard.

Let op: zonder een geldig wedstrijdticket, legitimatiebewijs en coronatoegangsbewijs heb je géén toegang tot Stadion Galgenwaard.

Parkeerkaarten zijn voor deze oefenwedstrijd niet geldig.