FC Utrecht neemt afscheid van Yassine Tekfaoui

30 augustus 2021

Contract van Amersfoortse aanvaller (19) ontbonden.

Het tot medio 2023 lopende FC Utrecht-contract van Yassine Tekfaoui is in goed onderling overleg tussen de club en de aanvaller uit Amersfoort ontbonden. Dat betekent dat de 19-jarige flankspeler nu transfervrij is en op zoek kan naar een nieuwe sportieve uitdaging.

Tekfaoui stroomde in 2018 in de jeugdopleiding van FC Utrecht in en speelde voordat hij neerstreek in de Domstad voor IJsselmeervogels en CJVV. Hij maakte op 6 december 2019 zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong FC Utrecht, waarvoor hij nadien nog één maal in actie kwam.

“Het ligt niet in de lijn der verwachting dat Yassine dit seizoen bij Jong FC Utrecht de speelminuten kan maken die hij, met het oog op zijn ontwikkeling, graag wil maken”, zegt Technisch Directeur Jordy Zuidam. “Dat gegeven heeft Yassine en de club naar zijn situatie doen kijken. In goed onderling overleg zijn we vervolgens ontbinding van zijn contract overeengekomen. We bedanken Yassine voor zijn inzet voor FC Utrecht en wensen hem veel succes toe in het vervolg van zijn carrière.”