FC Utrecht kleurt rood

03 augustus 2021

Vanaf nu verkrijgbaar in de Fanshop en Webshop: het nieuwe thuisshirt en de nieuwe trainingslijn!

FC Utrecht kleurt rood in het seizoen 2021/2022. In het nieuwe thuisshirt voert die kleur de boventoon, precies zoals in nagenoeg alle seizoenen in de jaren zeventig en tachtig. De diagonaal, die in de jaargang 2007/2008 voor het eerst te zien was op het FC Utrecht-shirt, maakt bovendien zijn rentree op het tenue van de Domstedelingen.

Het zijn de vele details die het nieuwe thuisshirt van FC Utrecht nóg specialer maken. Wat te denken van de logo’s van DOS, Elinkwijk en Velox; de clubs waaruit FC Utrecht in 1970 ontstond. Die vind je terug in de nek van het shirt. En in de rugnummers is de Domtoren op fraaie wijze verwerkt.

Bij het rode thuisshirt hoort een wit broekje en witte sokken. Want naast rood is FC Utrecht natuurlijk ook wit!

Het nieuwe thuisshirt is vanaf nu verkrijgbaar in de Webshop en de Fanshop in Stadion Galgenwaard. De winkel aan het Herculesplein is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. En in de Webshop kun je natuurlijk 24/7 terecht.

Niet alleen het nieuwe thuistenue kun je vanaf nu aanschaffen, met trots presenteert FC Utrecht vandaag ook de nieuwe trainingscollectie. Die bestaat uit twee delen: de Strike-lijn en de Academy-lijn. De spelers van FC Utrecht’s eerste elftal en beloftenploeg gaan de hoogwaardige Strike-kleding in de stijlvolle kleur maroon dragen. De goudkleurige bedrukking geeft die prachtige kleding nog meer cachet. De academieteams dragen de Academy-lijn.

BEZOEK DE WEBSHOP