Aurelio Oehlers langer bij FC Utrecht

12 augustus 2021

Contract van aanvaller (17) opengebroken en verlengd.

De talentvolle aanvaller Aurelio Oehlers blijft tot medio 2024 aan FC Utrecht verbonden. Dat is het resultaat van het openbreken en verlengen van het contract van de 17-jarige jeugdinternational, die onderdeel uitmaakt van de Jong FC Utrecht-selectie.

De bij Sporting Almere met voetballen begonnen Oehlers komt sinds het seizoen 2017/2018 uit voor FC Utrecht, nadat hij na zijn vertrek bij Sporting Almere ook de kleuren van ASC Waterwijk en Ajax verdedigde. In 2019 speelde Oehlers jeugdinterlands voor Oranje Onder 15 en Oranje Onder 16. Op 16-jarige leeftijd, op 19 december 2020, debuteerde hij met Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie. En op 30 april 2021, inmiddels op 17-jarige leeftijd, scoorde Oehlers voor het eerst op dat niveau.

“Ik ben heel blij met mijn contractverlenging, het is een heel mooi moment”, opent Oehlers na het verlengen van zijn contract. Over zijn doelen binnen de club is hij stellig en ambitieus: “Ik wil nu zoveel mogelijk minuten gaan maken bij Jong FC Utrecht. Vanuit daar wil ik verder gaan kijken naar het eerste elftal, daar wil ik uiteindelijk gaan vlammen.”