Aanvaller Ayman Sellouf toegevoegd aan beloftenteam

06 augustus 2021

Flankspeler (19) sluit na succesvolle proefperiode aan bij Jong FC Utrecht-selectie.

Aanvaller Ayman Sellouf is toegevoegd aan het beloftenteam van FC Utrecht. De 19-jarige flankspeler werkte de voorbije weken een succesvolle proefperiode af bij de equipe van trainer/coach Darije Kalezic en tekent in de Domstad een contract voor twee seizoenen, met een optie op een verlenging van de samenwerking met nog een jaargang.

Bij RKSV Brakkenstein begon Sellouf met voetballen. Van 2014 tot en met afgelopen seizoen kwam de linksbuiten uit voor NEC. Voor die club maakte hij op 17-jarige leeftijd zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie. In die competitie speelde Sellouf tot nu toe in totaal 24 wedstrijden waarin hij 3x scoorde en goed was voor 4 assists.

“Ayman heeft ons de voorbije weken tijdens een stage overtuigd van zijn kwaliteiten en potentie. Het is een speler met een individuele actie en is doelgericht”, aldus Technisch Directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht. “We zijn er blij mee dat we hem nu definitief aan onze beloftenploeg kunnen toevoegen. Mooi dat hij in deze fase van zijn carrière heel bewust voor Jong FC Utrecht om zich verder te ontwikkelen.”