Spanning en plezier tijdens Online Tiger Bingo met kidsclubleden!

13 april 2021

170 kidsclubleden namen afgelopen weekend deel aan een online Bingo met mascotte Tiger.

BINGO! Een kreet die meermaals door meer dan 150 speakers galmde afgelopen weekend tijdens de Online Tiger Bingo. Met 170 deelnemers en alleen maar winnaars was het een online succes voor de Kidsclub van FC Utrecht.

Vanuit het Tigerhuisje in Stadion Galgenwaard organiseerde mascotte Tiger een bingo voor kidsclubleden. Alle kidsclubleden die zich voor deze online activiteit hadden aangemeld ontvingen per post meerdere bingovellen, een informatiebrief en een FC Utrecht-pen. Zo had iedereen van te voren al een mooie prijs te pakken!

Via Microsoft Teams draaide Tiger aan de digitale bingomolen om vervolgens de nummers op te noemen. Met gespannen gezichtjes zaten alle jonge FC Utrecht-supporters fanatiek te luisteren naar alle getallen die voorbij kwamen om uiteindelijk BINGO te roepen wanneer een hele rij, of zelfs de hele kaart, afgestreept was. Uiteraard had Tiger voor de winnaars een extra verrassing!

Tussen de bingo door hadden de selectiespelers van FC Utrecht enkele verrassingen voorbereid voor de deelnemers. Zo hadden Giovanni TroupĂ©e, Joris van Overeem en Sander van de Streek een videoboodschap opgenomen voor de kidsclubleden! Zo waren de grote helden van de jonge supporters er online toch nog een beetje bij.

Wil jij nou ook deelnemen aan te gekke evenementen bij FC Utrecht zoals de Online Tiger Bingo en ben jij tussen de 0 en 12 jaar oud? Dan is de Junior Tigers Kidsclub iets voor jou! Schrijf je in via www.fcutrecht.nl/juniortigers.