Shirts ADO Den Haag - FC Utrecht worden geveild

04 april 2021

Opbrengst van unieke, wedstrijdgedragen shirts komt ten goede aan Mentelity Foundation van Bibian Mentel.

De shirts die de spelers van FC Utrecht vandaag (zondag) dragen tijdens de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag gaan onder de hamer. De opbrengst van de veiling van deze unieke tricots komt ten goede aan de Mentelity Foundation van de eerder deze week overleden Utrechtse Bibian Mentel. De Mentelity Foundation is er om mensen met een fysieke uitdaging te helpen en te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen.

FC Utrecht heeft grote bewondering voor de strijdlust, energie en mentaliteit die Bibian Mentel heel haar leven heeft uitgestraald. Voor velen is deze Utrechtse een grote inspiratiebron. FC Utrecht is er dan ook trots op dat Mentel haar roots in Utrecht heeft liggen en beschouwt het als een eer dat ze de Mentelity Foundation kan steunen door middel van het veilen van de wedstrijdshirts die de spelers van de club dragen in de uitpartij tegen ADO Den Haag.

De Mentelity Foundation helpt kinderen en jongeren de beste versie van zichzelf te worden. FC Utrecht vindt het belangrijk om alle kinderen in beweging te brengen en steunt met deze actie de stichting van Mentel.

Door na afloop van de wedstrijd tegen ADO Den Haag mee te bieden op de wedstrijdshirts van FC Utrecht help je de kinderen voor wie de Mentelity Foundation zich inzet hun dromen na te jagen. Bieden kan HIER.