Word jij de naamgever van de Utrechtse sportcampus?

22 september 2020

FC Utrecht, SV Kampong, Hellas, UZSC en VV Utrecht doen een beroep op jouw spitsvondigheid!

Stuk voor stuk Utrechtse sporticonen, maar samen nóg sterker. FC Utrecht, SV Kampong, Hellas, UZSC en VV Utrecht verenigen de krachten in de Sportcampus. Een sportcampus die past bij de ambities van de clubs en de stad. Maar een naam voor de plek die Nederland gaat laten zien wat een prachtige plek Utrecht heeft om te sporten, recreëren en wonen? Die is er nog niet. En daar kun jij verandering in brengen!

Hoe moet de Sportcampus wat jou betreft gaan heten? Doe mee en wie weet ben jij de bedenker van een naam die de komende jaren gaat uitgroeien tot een begrip in de stad, de provincie, in Nederland en internationaal. Dat is nog eens eervol!

En natuurlijk, net als tijdens een sportwedstrijd; winnen is prijs! Als jij een naam inzendt, maak je kans op € 2.500,- om vrij te besteden aan een mooi project op de Sportcampus.

Je kunt via de website van de Sportcampus tot en met zondag 4 oktober een naam inzenden voor de plek in Utrecht waar dromen werkelijkheid worden. Vanaf donderdag 5 oktober kan er vervolgens gestemd worden op de 20 beste namen en uit de namen met de meeste stemmen kiest een vakjury vervolgens de beste naam. De winnaar van de verkiezing en dus de naam van de Sportcampus wordt op woensdag 14 oktober bekendgemaakt.