Vier leden Junior Tigers vormen Tigerraad

08 september 2020

Jonge supporters denken zelf mee over invulling van programma kidsclub.

Dani, Lieke, Ruben en Stijn. Dat zijn de namen van de vier leden van FC Utrecht’s kidsclub Junior Tigers die samen de eerste Tigerraad vormen. Als Tigerraadsleden denken de jonge supporters onder meer mee over de invulling van het activiteitenprogramma van de kidsclub.

De Tigerraad komt drie keer per seizoen samen voor onder meer het bedenken van leuke activiteiten, het selecteren van de leukste kadootjes voor de Junior Tigers-leden en het maken van content over de kidsclub. Bij die bijeenkomsten zijn natuurlijk ook mascottes Tiger en Tigergirl van de partij. Samen met de leden van Junior Tigers zijn de mascottes er alles aan gelegen er voor de jongste supporters van de FC uit de Domstad een onvergetelijk seizoen van te maken.

De eerste evenementen voor dit seizoen staan inmiddels al ingepland voor de leden van FC Utrecht’s Junior Tigers, die via een e-mailnieuwsbrief maandelijks op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen bij de kids club.

Wil jij ook onderdeel zijn van de Junior Tigers en deelnemen aan superleuke activiteiten, zoals Slapen op de Middenstip en toffe voetbalmiddagen? Schrijf je dan in voor de Junior Tigers via www.fcutrecht.nl/juniortigers!