Plekken beschikbaar bij RKC-thuis voor Groep Rood

23 september 2020

Seizoenkaarthouders die zijn ingedeeld in Groep Rood kunnen vanaf morgenochtend (donderdag) een ticket bestellen voor de wedstrijd van zondag.

Seizoenkaarthouders van FC Utrecht die zijn ingedeeld in Groep Rood kunnen vanaf morgenochtend (donderdag) 10.00 uur een ticket bestellen voor de Eredivisiewedstrijd van aanstaande zondag: FC Utrecht – RKC Waalwijk. Ook Seizoenkaarthouders uit Groep Wit, die in eerste instantie geen gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om een kaart voor RKC Waalwijk-thuis te bestellen, kunnen dit vanaf dat moment alsnog doen.

In totaal zijn er nog plusminus duizend tickets beschikbaar voor de eerste Eredivisiethuiswedstrijd van FC Utrecht van dit seizoen. Op is op!

Andere werkwijze
Om het mogelijk te maken om op deze korte termijn meer Seizoenkaarthouders toegang te kunnen verlenen in Stadion Galgenwaard zijn alle resterende stoelen in onze online ticketomgeving ingedeeld op anderhalve meter. Deze werkwijze houdt in dat de plekken niet handmatig ingedeeld worden en dat ook personen binnen een huishouden niet direct naast elkaar kunnen zitten, maar op anderhalve meter van elkaar dienen plaats te nemen.

Seizoenkaarten zijn strikt persoonsgebonden
Voor deze flitsverkoop is het helaas niet mogelijk om de Seizoenkaart door een ander te laten gebruiken. Dit in verband met de legitimatiecontrole en dat het, volgens Coronarichtlijnen, bekend moet zijn wie er in Stadion Galgenwaard aanwezig is. De Seizoenkaart is dus persoonsgebonden.

Per wedstrijd wordt gekeken naar de juiste werkwijze
Het doel is om bij iedere thuiswedstrijd zoveel mogelijk Seizoenkaarthouders toegang te bieden tot Stadion Galgenwaard. FC Utrecht kan niet garanderen dat werkwijze zoals die nu wordt gehanteerd, ook bij de volgende thuiswedstrijden van toepassing is. Dit is afhankelijk van meerdere factoren. FC Utrecht doet er alles aan om, met inachtneming van alle regels en maatregelen, zoveel mogelijk Seizoenkaarthouders toegang te bieden bij thuiswedstrijden van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard.

Voor de wedstrijd van aanstaande zondag is het tot en met uiterlijk vrijdagmiddag 16.00 uur mogelijk een ticket te bestellen.