Ten opzichte van de oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen gaan er wat wijzigingen plaatsvinden op cateringgebied. Allereerst krijgen alle aanwezigen bij binnenkomst de kans om bij een cateringpunt een aankoop te doen om zo met een hapje/drankje de tribunes op te gaan. Per tribune zullen er twee cateringpunten geopend zijn. We adviseren alle aanwezigen om hier gebruik van te maken om op deze manier verzekerd te zijn van een hapje/drankje. Er zullen aanzienlijk meer verkopers rondlopen op de tribunes, maar wij kunnen niet garanderen dat zij iedereen kunnen bedienen.

Om snelheid te kunnen garanderen en een opstopping te voorkomen heeft men bij de cateringpunten de keuze uit een beperkt assortiment. Dit beperkte assortiment bestaat uit: Amstel Bier (0.5L), Frisdrank (0.5L), Water (0.5L), Sisi No Bubbles (0.2L), Zakjes Chips, Candybars, Broodje Unox, Broodje Kroket*, Broodje Frikadel, Broodje Kaassoufflé en een Broodje Kaas.  

Belangrijk: deze cateringpunten zijn alleen geopend voorafgaand aan de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd, in de rust en na afloop zullen deze cateringpunten gesloten zijn en is er alleen tribuneverkoop.

Tribuneverkoop
Om Seizoenkaarthouders ook tijdens de wedstrijd van een hapje/drankje te voorzien zullen er aanzienlijk meer verkopers op de tribune rondlopen met eten en drinken. Voorafgaand aan de wedstrijd lopen er per zijde twee tribuneverkopers rond en zodra de cateringpunten sluiten in verband met de start van de wedstrijd zullen ook deze verkopers aansluiten op de tribunes. Hierdoor hopen wij de wachttijd aanzienlijk te verkorten en iedereen op de tribunes sneller van dienst te kunnen zijn. De tribuneverkopers zullen zichtbare FC Utrecht-kleding dragen en bovendien voorzien zijn van een signing waarop het assortiment duidelijk zichtbaar staat aangegeven.

In de rust
Wij doen het dringende verzoek aan alle aanwezigen om in de rust op de plek te blijven zitten. De cateringpunten zullen dan gesloten zijn. Doe je bestelling bij de verkopers die rondlopen op de tribune.

Betalen met PIN
Zowel bij de cateringpunten voorafgaand aan de wedstrijd als bij de verkopers op de tribune tijdens de wedstrijd is het alleen mogelijk om met PIN/CreditCard te betalen. Betalen met cash is niet mogelijk.

* Voor Seizoenkaarthouders op de Bunnikside zullen de broodjes kroket, frikadel en kaassoufflé niet verkrijgbaar zijn bij de cateringpunten. Voor deze snacks kun je terecht bij Number Four.