Informatie over thuisduels met RKC Waalwijk en sc Heerenveen

14 september 2020

Seizoenkaarthouders kunnen zich aanmelden voor de komende twee thuiswedstrijden.

Het is voor Seizoenkaarthouders van FC Utrecht vanaf nu mogelijk om zich aan te melden voor de eerstkomende twee thuiswedstrijden van de Domstedelingen. Groep Wit kan zich aanmelden voor de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk op zondag 27 september om 14.30 uur en Groep Rood kan zich aanmelden voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen op vrijdag 2 oktober om 20.00 uur.

Werkwijze
De werkwijze blijft hetzelfde als bij de uitgestelde competitiewedstrijd tegen AZ en de oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen. Dit houdt in dat één Seizoenkaarthouder meerdere Seizoenkaarthouders binnen dezelfde groep kan aanmelden, er per tribune handmatig een indeling wordt gemaakt en er op wedstrijddagen gewerkt zal worden met meerdere tijdvakken. Zodra er iets verandert in deze werkwijze, wordt hier vanuit FC Utrecht duidelijk over gecommuniceerd.

Meer informatie
Alle informatie omtrent de komende thuiswedstrijden kun je voortaan vinden onder het kopje Kaartverkoop op deze website. Zodra Seizoenkaarthouders zich kunnen aanmelden voor eerstkomende wedstrijden zal er op deze pagina per wedstrijd extra informatie verschijnen. Hier kun je vanaf nu dus de extra informatie vinden voor de thuiswedstrijden tegen RKC Waalwijk en sc Heerenveen.