Inmiddels traditiegetrouw was de kick-off van de nieuwe jaargang bij La Vie Meeting Center in Utrecht. Na een zeer gastvrij ontvangst met een kop koffie en wat lekkers maakten de OldStars hun verbintenis met de FC officieel door stuk voor stuk de verlengingsovereenkomst te ondertekenen.

Na afloop van het officiële gedeelte gingen FC Utrecht’s OldStars, verdeeld over twee groepen, naar DOMunder – de historische attractie onder het Domplein in Utrecht – voor een ondergrondse ontdekkingstocht. Ook werd er met een heuse VR-bril een tijdreis gemaakt van 2.000 jaar Domplein. “Het was erg leuk om FC Utrecht’s OldStars te mogen ontvangen op en onder het Domplein en samen te tijdreizen. Veel OldStars kwamen als jochie al op het plein, maar gingen nu voor het eerst ondergronds”, vertelde Thijs Tijn Pieren, verantwoordelijk voor de marketing en exploitatie bij DOMunder.

De ochtend werd afgesloten bij Camping Ganspoort in Utrecht, waar voor de heren een overheerlijke lunch klaarstond. Ook sponsor John West was aanwezig bij de lunch en werd in het zonnetje gezet als blijk van waardering voor het afgelopen seizoen én voor het feit dat John West in het seizoen 2020/2021 hoofdsponsor is van FC Utrecht’s OldStars. Het logo van het gerenommeerde merk zal dus nog eens een jaargang op de rug van de outfits van de krasse knarren prijken.