FC Utrecht richt Sorbonnelaan P4 in

25 september 2020

Komende vier seizoenen extra parkeerplaatsen beschikbaar bij thuisduels Domstedelingen.

De komende vier seizoenen kunnen bezoekers van de thuiswedstrijden van FC Utrecht gebruikmaken van een nieuw parkeerterrein: Sorbonnelaan P4. Dat is gelegen aan de Sorbonnelaan bij Universiteit Utrecht. Het parkeren op dat terrein is gratis en de parking wordt voor, tijdens en na de wedstrijd bewaakt. Vanuit Sorbonnelaan P4 is er door middel van verkeersborden een looproute uitgezet richting Stadion Galgenwaard. Vanaf zondag, als FC Utrecht het opneemt tegen RKC Waalwijk, is het terrein beschikbaar.

Wie beschikt over een geldige parkeerkaart voor P2 of P3 kan deze uiteraard gewoon blijven gebruiken. Aan deze procedure verandert niets. Voor Sorbonnelaan P4 geldt dat het parkeerterrein toegankelijk is voor Seizoenkaarthouders en leden van de Business Club van FC Utrecht, op vertoon van hun toegangsbewijs. Er is op het terrein aan de Sorbonnelaan plaats voor 1.500 auto’s. Uiteraard geldt: vol is vol.

Woon je dichtbij Stadion Galgenwaard? Bezoek de wedstrijden van FC Utrecht dan indien mogelijk, te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer. Rondom Stadion Galgenwaard is er voldoende parkeergelegenheid voor fietsen.

In verband met coronamaatregelen rijden er tot nader order geen pendelbussen op de wedstrijddagen van FC Utrecht.