Eerste thuisduel FC Utrecht: Siemen Mulder scheidsrechter

21 september 2020

KNVB stelt arbitrale teams aan voor komende speelronde in Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

De eerste thuiswedstrijd van dit seizoen van FC Utrecht staat onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder. Hij wordt zondag in Stadion Galgenwaard, waar RKC Waalwijk dan de tegenstander van de Domstedelingen is, geassisteerd door Charles Schaap en Richard Polman. Edgar Bijl is de vierde official bij de partij die om 14.30 uur begint. Dat blijkt uit de aanstellingen van de arbitrale teams voor de komende speelronde in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie, zoals die vanmiddag (maandag) door de KNVB zijn bekendgemaakt.

De videoscheidsrechter bij de Eredivisiepartij FC Utrecht – RKC Waalwijk is zondag Alex Bos. Hij krijgt daarbij assistentie van Martijn Beijer.

Vrijdagavond neemt Jong FC Utrecht het in Friesland op tegen SC Cambuur. Christiaan Bax is bij die Keuken Kampioen Divisie-partij de leidsman. Don Frijn en Franca Overtoom zijn de assistent-scheidsrechters in het Cambuur Stadion, waar die avond de bal om 21.00 uur gaat rollen. De vierde official in Leeuwarden is Gerbert Stegeman.