Danny Makkelie leidt FC Utrecht - AZ

07 september 2020

KNVB stelt arbitrale teams aan voor komende duels in Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

De allereerste Eredivisiewedstrijd van het seizoen 2020/2021, FC Utrecht – AZ, staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie. Hij krijgt zaterdag in Stadion Galgenwaard assistentie van Mario Diks en Hessel Steegstra. Dat blijkt uit de aanstellingen van de arbitrale teams, zoals die zojuist (maandag) door de KNVB zijn bekendgemaakt.

De vierde official zaterdag aan het Herculesplein is Edgar Bijl. Kevin Blom is aangesteld als video-scheidsrechter en zijn assistent daarbij is Johan Balder. Het duel tussen de Domstedelingen en de Alkmaarders begint zaterdag om 16.30 uur.

De Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd FC Volendam – Jong FC Utrecht wordt vrijdagavond geleid door Robin Gansner. De assistent-arbiters in Noord-Holland zijn Yorick Weterings en Stefan de Groot. Sven Spaan is de vierde official in het Kras Stadion, waar vrijdag om 18.45 uur wordt afgetrapt.

Bij de wedstrijd Jong FC Utrecht – Jong AZ, op maandag 14 september, is Robin Hensgens de scheidsrechter. Zijn assistenten op Sportcomplex Zoudenbalch zijn Remco Miedema en Jeroen van der Waaij. Preston Henshuis is de vierde official bij de match die aan de Koningsweg om 21.00 uur begint.