Bezoekersinformatie FC Utrecht - AZ

01 september 2020

Seizoenkaarthouders uit Groep Rood kunnen zich vanaf nu aanmelden om bij de eerste competitiewedstrijd tegen AZ aanwezig te zijn.

Alle Seizoenkaarthouders van FC Utrecht hebben eerder vandaag een e-mail ontvangen met daarin de uitleg omtrent het bezoeken van thuiswedstrijden tot de winterstop en de groep waarin zij zijn ingedeeld. In verband met de coronamaatregelen is het niet mogelijk om alle Seizoenkaarthouders tegelijkertijd een plek te bieden in Stadion Galgenwaard. Vandaar dat FC Utrecht heeft moeten besluiten om de Seizoenkaarthouders in twee groepen te verdelen: Groep Rood en Groep Wit.

Voor deze twee groepen is er een wedstrijdindeling tot en met de winterstop gemaakt. Groep Rood heeft toegang tot de thuiswedstrijden tegen AZ, sc Heerenveen en ADO Den Haag, terwijl Groep Wit toegang heeft tot de thuiswedstrijden tegen RKC Waalwijk, FC Twente en Fortuna Sittard. Bij de kraker tegen Ajax op zondag 8 november gaat een loting uitwijzen welke van de twee groepen toegang krijgt tot Stadion Galgenwaard. De groep die wordt uitgeloot en niet aanwezig kan zijn bij de thuiswedstrijd tegen Ajax heeft automatisch toegang tot FC Utrecht - Feyenoord later in het seizoen.

Groep Rood kan zich vanaf nu aanmelden voor FC Utrecht - AZ
Seizoenkaarthouders ingedeeld in Groep Rood komen in aanmerking om de eerste competitiewedstrijd tegen AZ, die op zaterdag 12 september om 16.30 uur begint in Stadion Galgenwaard, bij te wonen. Wie een Seizoenkaart voor de jaargang 2020/2021 heeft aangeschaft, in Groep Rood zit en bij de wedstrijd aanwezig kan en wil zijn, kan zich aanmelden via de formulieren onderaan deze pagina. Aan de hand van alle aanmeldingen wordt er, net als bij de oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen, een indeling per tribune gemaakt.

Dezelfde werkwijze als bij de oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen
FC Utrecht wil er, met inachtneming van alle maatregelen die dienen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus, alles aan doen om het bezoek aan Stadion Galgenwaard op zaterdag 12 september zo fijn mogelijk te maken. Seizoenkaarthouders die deel uitmaken van hetzelfde huishouden, kunnen naast elkaar plaatsnemen. Bezoek je altijd de wedstrijden van FC Utrecht met een vast clubje Seizoenkaarthouders maar behoren jullie niet tot hetzelfde huishouden? Dan kun je naast elkaar zitten, met steeds anderhalve meter ruimte tussen elkaar. Bekijk van te voren wel of jullie in dezelfde groep zijn ingedeeld.

Let op: de tribune-indeling wordt één keer gemaakt en kan nadien niet worden gewijzigd. Wil jij met een groepje bij elkaar zitten, vul het formulier dan goed en volledig in. Via e-mail ontvang je vervolgens jouw e-ticket(s). Aanmelden kan tot en met maandag 7 september via de link die je onderaan dit artikel vindt. De enige afwijking ten opzichte van de oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen is dat het uitvak niet meer als sfeervak ingezet zal worden, maar net als alle andere vakken ingedeeld wordt met Seizoenkaarthouders.

Vaste plekken, tijdvakken en ID-check
Heb je een e-ticket voor het thuisduel met AZ, dan dien je plaats te nemen op het stoeltje dat op jouw ticket vermeld staat. In verband met het spreiden van de drukte wordt er gewerkt met tijdvakken. Tijdvak 1 is van 15.00 tot 15.30 uur en tijdvak 2 van 15.30 tot 16.00 uur. Zoek je plekkie op in het tijdvak dat op jouw ticket staat; niet eerder of later. Bij binnenkomst wordt bovendien gecontroleerd of de naam op je e-ticket overeenkomst met de naam op je legitimatiebewijs. Neem dus een geldig legitimatiebewijs mee! En, voor de goede orde: het is dus niet toegestaan je e-ticket door te geven aan iemand anders. Jouw e-ticket is ook echt alleen voor jou.

Geen e-mail ontvangen?
Ben je een Seizoenkaarthouder van FC Utrecht, maar heb je geen mail ontvangen met informatie over de verdeling tussen Groep Rood en Groep Wit? Laat dan via dit formulier je gegevens achter en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit.

Verdere informatie
Alle Seizoenkaarthouders uit Groep Rood met een toegewezen plek in Stadion Galgenwaard voor de wedstrijd tegen AZ ontvangen in een later stadium, via e-mail, verdere informatie omtrent het bezoek op zaterdag 12 september.

Heb je een Seizoenkaart op de Bunnikside (vakken H t/m M) en zit je in Groep Rood? > Klik hier om een plekkie te reserveren bij de thuiswedstrijd tegen AZ.

Heb je een Seizoenkaart op de Zuidtribune (vakken N t/m U) en zit je in Groep Rood? > Klik hier om een plekkie te reserveren bij de thuiswedstrijd tegen AZ.

Heb je een Seizoenkaart op de Cityside (vakken V t/m Z) en zit je in Groep Rood? > Klik hier om een plekkie te reserveren bij de thuiswedstrijd tegen AZ.

Heb je een Seizoenkaart op de Noordtribune (vakken A t/m G) en zit je in Groep Rood? > Klik hier om een plekkie te reserveren bij de thuiswedstrijd tegen AZ.