Van den Brom: 'Wordt een mooie pittige wedstrijd'

01 oktober 2020

Trainer/coach John van den Brom blikt vooruit op Heerenveen-thuis.

FC Utrecht neemt het morgen (vrijdag) op tegen sc Heerenveen. De tweede thuiswedstrijd voor de Domstedelingen, die helaas zonder publiek moet worden gespeeld. Op Sportcomplex Zoudenbalch blikken we vooruit met trainer/coach John van den Brom, praten we o.a. over het vertrek van Sean Klaiber en rentree van Willem Janssen.

Het team van trainer/coach John van den Brom heeft één Eredivisiewedstrijd in Stadion Galgenwaard met publiek kunnen spelen. Door de verscherpte maatregelen zit dat er aankomende vrijdag, voor het duel tussen FC Utrecht en sc Heerenveen, helaas niet in. "We hebben zondag gezien hoe goed het kan zijn met supporters. Onze supporters hebben zich geweldig aan de afspraken gehouden. Dan is het wel zuur voor die mensen dat er de komende drie weken geen toeschouwers meer mogen komen."

"Aan de andere kant zeg ik, we zien om ons heen ook wat er allemaal gebeurt. Niet alleen in ons land, maar ook in Europa en de rest van de wereld. Het virus is nog steeds niet onder controle en daar moeten we naar handelen. Hoe moeilijk het ook is, hoe jammer het ook is. Voor mij, voor de spelers maar zeker voor de supporters. Het is niet anders."

Bekijk hier de volledige voorbeschouwing van trainer/coach John van den Brom.