Medewerkers laboratorium Diakonessenhuis en Bouwbedrijf Peek verrast met maaltijd

22 oktober 2020

Acties vanuit het hart, daar stond deze dag (donderdag) geheel in het teken van. Met smaakvolle maaltijden bestaande uit rijst, kip kerry en sperziebonen, bereid door de koks van FC Utrecht, gingen de medewerkers van FC Utrecht de provincie in om supporters te bedanken vanuit het hart. De medewerkers van het klinisch chemisch laboratorium in het Diakonessenhuis en Bouwbedrijf Peek werden vandaag verrast.

Voor de ingang van het Diakonessen Ziekenhuis in Utrecht werden medewerkers van het klinisch chemisch laboratorium in het zonnetje gezet. Collega Marjolijn heeft deze afdeling van het Utrechtse ziekenhuis opgegeven om hen te bedanken voor hun harde werk en inzet tijdens de Coronatijd. Naast de medewerkers van het Diakonessenhuis bracht FC Utrecht ook een warme maaltijd aan de bouwvakkers van Bouwbedrijf Peek. Dochter Dian heeft haar vader en zijn collega’s, die op dit moment werkzaam zijn in de wijk Koetsdrift in Nieuwegein, opgegeven om hen een steuntje in de rug te geven. De mannen van Bouwbedrijf Peek konden hun vingers aflikken bij een speciaal gemaakte spelersmaaltijd van de FC Utrecht chef-koks.

Nadat iedereen een maaltijd had ontvangen bleven er nog een paar over. Die werden vervolgens uitgedeeld aan andere mensen met een belangrijk beroep. De buschauffeur en postbode, die deze maaltijden in ontvangst mochten nemen, werden bedankt voor hun tomeloze inzet in deze roerige tijd.

Heb jij iemand die je graag een hart onder de riem zou willen steken of wil bedanken met bijvoorbeeld een FC Utrecht-maaltijd, meld je aan via ons platform: www.fcutrecht.nl/actie