Het was even wennen, geen ouders, geen publiek rond het veld. Maar ondanks de wat vreemde omstandigheden begon FC Utrecht de wedstrijd erg sterk tegen het altijd lastige PVCV. Het 2e blokje was vanuit FC Utrecht oogpunt van een heel ander niveau. De beleving leek wel weg en we werden erg slordig in het vinden van de vrije man. Dit gaf PVCV moed en je zag deze mannen groeien in de wedstrijd. In het laatste blokje wisten de boys zich te herpakken. De concentratie werd goed vastgehouden en dat zorgde ervoor dat wij uiteindelijk toch, verdiend, aan het langste eind trokken.

Blokje 1 6-3

Blokje 2 2-3

Blokje 3 1-3

Blokje 4 3-1

Uitslag 12-10

Dit was tevens de laatste wedstrijd van deze competitie. In deze competitie zijn wij ongeslagen gebleven met 1 gelijkspel en 4 keer winst. Alle spelers hebben hier hun bijdrage aan gehad. Door deze resultaten promoveren wij naar de hoogste Hoofdklasse.

Kampioenen !!!

Wedstrijdverslag FC Utrecht O9 Team Wit – Maarssen O10-1

In de eerste 2 blokjes werd Maarssen flink onder druk gezet. Met veel druk op de bal en met snel heroveren van de bal werd het Maarssen erg moeilijk gemaakt. Blokje 3 daarentegen was van een matig niveau. De eerder gemaakt afspraken m.b.t. druk zetten werd niet nagekomen. In het laatste blokje was het gelukkig weer beter. Er werden een hoop kansen gecreëerd, maar helaas werd er helaas maar één gescoord.

Blokje 1 3-1

Blokje 2 4-1

Blokje 3 2-3

Blokje 4 1-2

Uitslag 10-7