Kies je favoriete naam voor de Sportcampus Utrecht

07 oktober 2020

Jury selecteert 20 namen, stem nu op jouw favoriet!

De Utrechtse sporticonen FC Utrecht, SV Kampong, Hellas, UZSC en VV Utrecht lanceerden anderhalve week geleden de Sportcampus Utrecht. Een sportcampus die past bij de ambities van de clubs en de stad. Inwoners van Utrecht en omstreken konden de afgelopen tijd namen inzenden voor de nieuwe Sportcampus. Uit ruim 600 namen heeft de jury een selectie van 20 gemaakt. Stem nu op jouw favoriet!

Overweldigend waren de reacties en de aandacht voor de Sportcampus. Ruim 600 creatieve, originele namen werden verzonnen en ingestuurd. De jury heeft een selectie gemaakt van 20 namen, waar vanaf vandaag op gestemd kan worden. Kies jouw favoriet en bepaal mede wie er met de hoofdprijs vandoor gaat. Tot 17 oktober kan iedereen op zijn of haar favoriete naam stemmen via de WEBSITE van de Sportcampus. Op 19 oktober wordt de winnaar en dus de naam van Sportcampus Utrecht bekend gemaakt.

Dit is de Top 20 (willekeurige volgorde):
't Hart / Campus Invictus / De Droom / De Kruising / Dominance / Fifth Avenue / Futurum / Heldenwaard / Het Sportkwartier / Maarschalkerweerd / Magnum Opus / SportcampUs / Sportcampus Utrecht United / Sporthart Utrecht / Topsport Campus Utrecht / Traiectum / U-nited / Utrecht Sport Park / De Pitch / Het Hard