Jeroen Manschot leidt FC Groningen – FC Utrecht

12 oktober 2020

KNVB maakt arbitrale teams bekend voor komende duels in Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

Arbiter Jeroen Manschot heeft zondag de leiding over FC Groningen – FC Utrecht. Bij die Eredivisiewedstrijd, die in het Hitachi Capital Mobility Stadion om 16.45 uur begint, zijn Erik Kleinjan en Yorick Weterings de assistent-arbiters van dienst. Ingmar Oostrom is in Groningen van de partij als vierde official.

De videoscheidsrechter bij het onderonsje tussen de FC’s uit Groningen en Utrecht is Edgar Bijl en zijn assistent is Maarten Ketting.

De Keuken Kampioen Divisie-partij Jong FC Utrecht – NEC wordt vrijdag geleid door Stan Teuben. Op Sportcomplex Zoudenbalch zijn Thomas Krijt en Ralf van Vlokhoven de assistent-arbiters en is Boyd van Kommer de vierde official. Het duel met de Nijmegenaren begint aan de Koningsweg vrijdag om 18.45 uur.

Ook om 18.45 uur, maar dan op maandag 19 oktober, begint Jong Ajax – Jong FC Utrecht. Voor dat Keuken Kampioen Divisie-duel is Robin Hensgens aangesteld als scheidsrechter en zijn Stefan de Groot en Luc de Koning de assistent-arbiters. De vierde official op De Toekomst is die avond Shona Shukrula.