Na een lange busrit werd er door de onder 14 fanatiek gestart op sportpark Corpus Den Hoorn.

Het was FC Utrecht dat de thuisploeg terugdrong op eigen helft. Het spel ging snel op en neer en al gauw was het gevoel aanwezig dat het wachten was op de Utrechtse treffer. Al bleef het uitkijken voor counters van de thuisploeg. De ballen werden echter te zacht ingeschoten en éénmaal stond de keeper in de weg en ranselde de bal uit zijn doel. Een werkelijk schitterende redding. Dat mag gezegd worden. Tot ongeloof van de Domstedelingen was een counter goed voor de 1-0. Even van slag duurde het niet lang voor een nieuwe kans zich aandiende. Helaas moest dat zonder Björn gebeuren. Hij was na een overtreding inmiddels uitgevallen met een vervelende enkelblessure. Raynell kwam het veld in om hem te vervangen. We zullen hem de komende weken node missen.

Na de rust een nog beter FC Utrecht dat kans op kans creëerde. Na bal verovering op de helft van FC Groningen waren het Sidney en Raynell die Shakir een niet te missen kans gaven. Hij deed wat hij moest doen en scoorde de 1-1. Daarna kwamen Pascal en Kenji het veld in voor de moegestreden Sidney en Luuk. Daarna was het een nog grotere belegering van het doel en regen de kansen zich aaneen. Intussen was ook Djalil Viggo komen vervangen. Tot op de laatste seconde domineerde FC Utrecht de wedstrijd, was het zeker achterin en was het ongeloof groot toen bleek dat de eindstand op 1-1 bleef staan. Een mooie en leuke wedstrijd om te zien leverde alleen geen zege op. Volgende week gaan we verder en heeft de ploeg een week de tijd om te trainen op het maken van doelpunten. Dan is Willem II de tegenstander. Winst brengt FC Utrecht op 2 punten van de koplopers. Het vertrouwen is groot.